Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Κώστας Γκάγκος

Ιδρυτής, Gagos Architecture & Design

Κώστας Γκάγκος
Κώστας Γκάγκος

Ο Κώστας Γκάγκος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1973 και σπούδασε Interior Design. Το 1997 ίδρυσε την εταιρεία Gagos Architecture & Design, με έδρα τη Λάρισα. Στην ομάδα, που έχει ως σκοπό την άρτια και ολοκληρωμένη προσέγγιση του κάθε έργου, με σεβασμό στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη, συμμετέχουν αρχιτέκτονες, designers και μηχανικοί.

Η εταιρεία έχει να επιδείξει έναν μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη ταυτότητα και design. Στα έργα περιλαμβάνονται κυρίως χώροι μαζικής εστίασης (café, bar, restaurant), αρτοζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, αλλά και χώροι γραφείων, ιατρείων και κατοικιών.

Το 2016 η Gagos Architecture & Design βραβεύτηκε για τον σχεδιασμό της γνωστής αλυσίδας DE-TOX street café. Επίσης, την ίδια χρονιά της απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο για τον σχεδιασμό του αρτοζαχαροπλαστείου FARINE, που βρίσκεται στον Βόλο.

Αντιμετωπίζοντας κάθε project ως μοναδικό, η εταιρεία παρέχει καινοτόμες ιδέες για έξυπνες και λειτουργικές λύσεις, με γνώμονα την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.

FARINE café – Boulangerie

Στόχος της παρουσίασης είναι να προσεγγίσουμε τη φιλοσοφία, τη λειτουργικότητα και την αναβάθμιση της καταναλωτικής εμπειρίας πίσω από τον σχεδιασμό του αρτοζαχαροπλαστείου FARINE.

Όταν οι επιχειρήσεις όπως το FARINE, επενδύουν στο φυσικό κατάστημα και οι σχεδιαστές δημιουργούν χώρους λειτουργικούς με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική ταυτότητα, τότε ο καταναλωτής έλκεται από το κατάστημα και από τον τρόπο προβολής του προϊόντος.

Μέσα στην πολυετή εμπειρία του Κώστα Γκάγκου στον χώρο του Design επαγγελματικών χώρων, παρατηρείται ότι η συμπεριφορά των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο απαιτητική σε όλα τα επίπεδα, από το προϊόν κατανάλωσης ή την υπηρεσία έως και το περιβάλλον που το αγοράζουν.

Στόχος λοιπόν είναι η ποιότητα των προϊόντων να ολοκληρώνεται με την ποιότητα του σχεδιασμού και του Interior Design, δημιουργώντας ένα ελκυστικό περιβάλλον για τον καταναλωτή, ο οποίος γίνεται κοινωνός μοναδικών γεύσεων.

Ομιλητές

Giovanni Δημητριάδης O Giovanni ξεκίνησε επαγγελματικά σαν επιστήμονας με Διδακτορικές σπουδές στο Παρίσι , μεταπήδησε στο International Trading Χημικών και πρώτων Υλών , οπότε και άλλαξε πάλι πλήρως κατεύθυνση, στρεφόμενος στο Λιανεμπόριο, στα CONTINENT / PROMODES / Μαρινόπουλος.
Γιώργος Δουκίδης Ο Γιώργος Δουκίδης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN).
Δρ. Λευτέρης Κιοσές Ο Λευτέρης Κιοσές από το 2010, ως υπεύθυνος ερευνών του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, μαζί με μία ομάδα από ειδικούς επιστήμονες, διαχειρίζεται και εκπονεί μελέτες για τα τρέχοντα και αναδυόμενα θέματα του λιανεμπορίου παρέχοντας αντικειμενική πληροφόρηση για τα κύρια οινομετρικά μεγέθη, τις καταναλωτικές τάσεις και λοιπά ζητήματα του κλάδου.
Σπύρος Λάτης Ο Σπύρος Λάτης είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της εταιρείας Data.Noesis, απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδας (Deree College), του τμήματος Computer Information Systems.
Γιώργος Μπαμπαλιάρης Ο Γιώργος Μπαμπαλιάρης εργάζεται σε εταιρείες σε θέσεις ευθύνης για περισσότερα από 25 χρόνια και τα τελευταία 17 ως εκπαιδευτής ενηλίκων και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Customer Loyalty, Customer Experience, Πωλήσεων, Marketing, Εξυπηρέτησης πελάτη, Πιστότητας Πελάτη, Διοίκησης Ομάδας κ.ά.
Θεόδωρος Φαράζογλου Ο Θεόδωρος Φαράζογλου, MSc Computer Science, είναι Διευθυντής Πωλήσεων της Samsung Electronics Greece. Η ενασχόλησή του με την τεχνολογία είχε ξεκίνησε πολύ νωρίς με θητεία ως Διευθυντή Πωλήσεων σε ελληνικές εταιρίες.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • OFFICIAL PUBLICATIONS

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team